Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Παράταση έως 30/6 για υποβολή φορολογικής δήλωσης 2011 μέσω internet

ΠAPATEINETAI έως τις 30 Ιουνίου 2011 η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων αγροτών, μισθωτών, συνταξιούχων και εισοδηματιών, εφόσον επιλέξουν το διαδίκτυο και την υπηρεσία TAXISnet. Η προθεσμία έληγε στις 15 Ιουνίου.

Εξουσιοδοτημένος λογιστής - φοροτεχνικό μπορεί να υποβάλει με τους δικούς τους κωδικούς πρόσβασης φορολογική δήλωση φυσικού προσώπου για λογαριασμό τρίτου ο οποίος δεν είναι εγγεγραμμένος στο TAXISnet. Στην περίπτωση αυτή κατά την είσοδο στην εφαρμογή θα εισάγει εκτός από τον ΑΦΜ του υπόχρεου τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου όπως αυτός εμφανίζεται στο μητρώο Τaxis, καθώς και τον αριθμό ειδοποίησης του εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2010.

Η είσοδος πραγματοποιείται μόνο όταν τα στοιχεία εισόδου είναι αθροιστικά ορθά. Η δήλωση οριστικοποιείται από τον ίδιο λογιστή - φοροτεχνικό που την έχει αρχικά διαχειριστεί. Ο λογιστής - φοροτεχνικός οφείλει να διατηρήσει στο αρχείο του αντίγραφο της δήλωσης με υπογραφή του πελάτη του, προς δική του εξασφάλιση και απόδειξη της ανάθεσης σε αυτόν της υποβολής δήλωσης.

(ΠΗΓΗ:www.express.gr,  http://www.inews.gr/40/paratasi-eos-306-gia-ypovoli-forologikis-dilosis-meso-internet.htm )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου